Polijstmiddelen

Met een polijstmiddel verwijder je de defecten uit autolak als krasjes, swirls, poetskrassen, watervlekken en oxidatie. Door deze onregelmatigheden te verwijderen zal de autolak weer een diepe glans krijgen en wordt de kleur van de lak veel dieper. U zult het verschil direct zien tussen een gepolijst en een niet gepolijst deel van de auto! 123CarCleaning.nl heeft verschillende polijstmiddelen en polishes in het assortiment. Hulp nodig bij het kiezen van het juiste polijst middel? Bereik ons via 085 - 0600 123 of info@123carcleaning.nl.

Polijstmiddelen met schuurkorrel
Polishes met een schuurkorrel in het product zorgen ervoor dat krasjes en defecten effectief uit het lakwerk worden verwijderd. Deze polijst middelen zijn vaak zowel met de hand als met een polijstmachine te bewerken. Uiteraard bestaan er polijstmiddelen met een zeer grove schuurkorrel, polijstmiddelen met een zeer lichte schuurkorrel en verschillende stappen daar tussen. Wanneer u ervoor kiest om in meerdere stappen de lak van uw auto te corrigeren, begint u met een grovere polish, en finisht u met de lichtste. Daarna brengt u een wax of sealant aan om de lak na het polijsten goed te beschermen!

Polijstmiddelen zonder schuurkorrel
Polishes zonder schuurkorrel worden chemische polijstmiddelen genomen. Deze polishes bestaan uit chemische bestanddelen die een diep reinigende werking hebben en oxidatie verwijderen. Deze producten worden vaak Paint Cleaners genoemd. Er zijn ook chemische polishes die daarnaast meer voedende oliën bevatten die de lak voeden en de kleur kracht bijzetten. Deze worden Pré Wax Cleaner of Glaze genoemd. 

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.