6-delig Startpakket Excentrisch Polijsten (18% Korting!)

Normale prijs: € 188,47

Onze prijs € 154,95

OF

U zoekt de juiste producten om de lak van uw auto in showconditie te brengen. Met het Starterspakket Excentrisch polijsten haalt u de producten in huis waarmee u aan de slag kunt!

Het 6-delig Starterspakket Excentrisch Polijsten van 123CarCleaning.nl bestaat uit:
- Sonax Xtreme Polish & Wax Nr.2
- Sonax Xtreme Polish & Wax Nr.3
- Polijstpad 150mm Zacht (zwart)
- Polijstpad 150mm Medium-Zacht (oranje)
- Polijstpad 150mm Medium-Hard (wit)
- Excentrische polijstmachine 600W inclusief zachte pad, steunschijf, opbergtas, verstelbare U-handgreep en toebehoren.


De levertijd van dit pakket bedraagt ongeveer 5 tot 7 werkdagen.


Vragen over dit pakket? Wij zijn dagelijks bereikbaar van 09:00 tot 21:00 via 085-0600 123 of info@123carcleaning.nl.

Details

Waarom een excentrische polijstmachine?
De aanschaf van een excentrische of dual-action polijstmachine is de eerste stap voor het professioneel poetsen/detailen van uw auto. Doordat deze polijstmachine willekeurig excentrisch roteert, verwijdert u eenvoudig en snel krasjes en defecten uit de autolak. Ook heeft een excentrische polijstmachine het voordeel dat u bij normaal gebruik echt geen schade kunt aanrichten op de lak door de vrije uitslag van de pad. Daarom werkt een dual-action machine ook veel rustiger dan een enkel roterende polijstmachine die "alle kanten op trekt" en daardoor hologrammen en cirkels in de lak achterlaat.

Aan de slag: Krasjes en Swirls verwijderen!
Afhankelijk van de staat van de autolak heeft u een keuze gemaakt voor de juiste Pad's en het juiste polijstmiddel(Voor hulp: 085-0600 123 of info@123carcleaning.nl). U brengt een redelijke hoeveelheid (ter grootte van twee muntstukken) aan op de pad die u gebruikt. Wrijf de polijstpasta met uitgeschakelde machine uit over een deel van het te behandelen oppervlak (ca. 40x40 cm). Start de polijstmachine vervolgens met de pad op de lak, om spetteren te voorkomen. Werk zo het gedeelte waar u de pasta heeft aangebracht een aantal keren af, van links naar recht en van onder naar boven. Haal de machine tijdens het polijsten niet van de lak en schakel altijd uit met de pad op de lak zodat de polijstpasta niet spettert. U hoeft geen druk te zetten, het gewicht van de machine geeft voldoende druk. Voor het verwijderen van swirls, hologrammen en kleine krasjes volstaat een toerental van 1.000 tot 1.500 toeren. Begin hiermee en doe vanzelf ervaring op, iedereen kan het! Poets na een deel gepolijst te hebben het residu weg met een goede zachte microvezeldoek om het resultaat te zien. Bepaal dan of u langer moet polijsten of dat u aan het volgende deel van de auto kunt beginnen.

Diepere krassen verwijderen
Voor het verwijderen van diepere krassen in de autolak zul je met een hoger toerental moeten werken en langer de tijd nemen. Je kunt een groter vlak nemen dan bij het verwijderen van lichte swirls, bijvoorbeeld een halve motorkap. Breng de polijstpasta aan op de pad, verspreid dit over het te polijsten deel van de auto en wrijf dit eerst rustig in met een toerental van 1.000. Vervolgens kun je met een toerental van 3.700 tot 4.500 toeren de krassen uit de lak werken. Werk hierbij langzaam en gelijkmatig het te polijsten deel af van links naar rechts en onder naar boven, totdat de polijstpasta korreltjes begint af te geven. Dan begint het polijstmiddel op te drogen en moet je stoppen. Wrijf het residu uit met een zachte microvezeldoek om het resultaat te zien! Bepaal dan of u dit deel nogmaals op dezelfde manier moet bewerken. Poets dan eerst alle droge residu van het polijstmiddel weg.

Heeft u vragen over het excentrisch polijsten van uw auto? Neem dan contact met ons op via 085-0600123 of info@123carcleaning.nl.

Aanvullende informatie

Fabrikant -
Speciaal voor Volledige auto
Gebruik Machinaal
Verpakkingsinhoud Zie omschrijving
Artikelnummer 123Start
Productcode 123Start
UAC code 123Start
Adviesprijs € 188,47