Retourneren

Op basis van de wet kopen op afstand heeft u het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na het melden van uw retournering/annulering heeft u nogmaals 14 dagen om de product(en) retour te sturen aan 123CarCleaning.nl. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en ongeopende verpakking aan 123CarCleaning.nl geretourneerd moeten worden. Zo mogen verzegelingen niet worden verbroken en sprayflacons en flessen niet zijn gebruikt/geopend. U krijgt binnen 14 dagen na aanmelding van de retour het volledige orderbedrag van 123CarCleaning.nl gecrediteerd, mits de producten in goede orde zijn geretourneerd. De kosten voor de retourzending van u thuis naar 123CarCleaning.nl zijn voor uw rekening.

Stappen retourneren

1.  Stuur binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een aanmelding voor retour via e-mail naar info@123carcleaning.nl waarin u uw gegevens en order- of factuurnummer vermeld. U kunt gebruik maken van het retourformulier, maar dit is niet verplicht.

2.  Verpak de ongeopende producten die u terug wilt sturen zorgvuldig en stuur het pakket binnen 14 dagen na de melding van het retourneren naar het door ons opgegeven adres op.

3.  U krijgt het aankoopbedrag van de geretourneerde producten binnen 14 dagen na annulering van ons gecrediteerd, mits de producten in goede orde zijn ontvangen door 123CarCleaning.nl.

Retourformulier

Klik hier voor het retourformulier dat u kunt gebruiken bij het aanmelden van uw retour. Gebruik van het formulier is niet verplicht wanneer u een besteld product retour wil zenden.

Klachten

We vinden het heel vervelend als u een klacht heeft over 123CarCleaning.nl. Graag willen we de problemen op een correcte wijze samen met u oplossen. Neem bij voorkeur via e-mail(info@123carcleaning.nl) contact met ons op. Beschrijf in de e-mail duidelijk uw klacht en vermeld ook uw telefoonnummer voor een snelle afhandeling, voeg eventueel foto's van het probleem toe. 123CarCleaning.nl streeft ernaar om uw klacht zo spoedig mogelijk te verhelpen. Mocht het niet lukken om uw klacht binnen een redelijke termijn op te lossen, dan brengen we u uiteraard tijdig op de hoogte.