Wax & Hardwax

123CarCleaning.nl heeft verschillende vaste en vloeibare waxen op voorraad ter bescherming van de autolak. Komt u er niet uit en wilt u advies bij het zoeken naar een 

De vloeibare wax
Vloeibare waxen kunnen veel van elkaar verschillen. Sommige vloeibare waxen bevatten Braziliaanse carnauba wax, anderen bestaan uit synthetische bestanddelen. De vloeibare waxen uit ons assortiment zijn altijd easy-on-easy-off. Er zijn ook vloeibare waxen met een chemisch polijstende werking en waxen die pigment bevatten om kleuren van de lak kracht bij te zetten. Breng een druppel vloeibare wax met een doorsnede van 1cm aan op een applicatorpad, en breng dit in draaiende bewegingen aan op een vlak van 40 bij 40cm autolak. Poets het residu uit met een zachte microvezeldoek.

De harde wax
De meeste harde waxen bevatten Carnaubawax als primair bestanddeel. Deze Braziliaanse wax wordt gewonnen uit de carnaubapalm en heeft een zeer sterk waterafstotend effect. Daardoor bieden deze waxen een lange en duurzame bescherming. Breng de paste wax aan met een applicatorspons, applicatorpad of gebruik eventueel de blote handen! Een vaste wax laat zich door de dichte structuur zeer zuinig en gelijkmatig aanbrengen. Breng de wax in ronddraaiende bewegingen aan op het lakwerk. Gebruik een zachte microvezeldoek voor het uitpoetsen van het achtergebleven residu.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.